Kedves Látogató

Az oldal működtetője Tompa László. ’74-ben született, házasságban él, két csörfös kislány Édesapja.

 

Gimnazistaként már rendszeresen diszkózott, akkor még kazettáról, majd jött a bakelitlemezek korszaka. Kb. 1000 db-os maxilemez gyűjteménye árulkodik aktivitásáról. Jelenleg a MAHASZ által hitelesített CD lemezekről játszik. Tagja a Magyar DJ Szövetségnek.

 

Fő profilja a dj szolgáltatás, legyen az esküvő, céges party, gálavacsora, csapatépítő tréning… Felszerelése felsőkategóriás technikai eszközökből áll. Folyamatosan ügyel a fejlesztésre, a minőségre, a megjelenésre.

 

Az évek során több szolgáltatóval, rendezvényhelyszínnel, esküvőszervezővel jó kapcsolatot alakított ki. Ők többszörösen látják, hallják egymás munkáját, így egy idő után letisztul a paletta.

 

Védjegye továbbra is a MEGBÍZHATÓSÁG, az ESZTÉTIKA és a MINŐSÉG. Ezeket a szavakat már sokan magukénak vallják, mivel az internet világában nem nehéz koppintani. Viszont van aki ezek ellenére is, – hogy máshol visszaköszönnek sorai – hű önmagához. Minden esetben a megrendelő dönt! Ki a hiteles? A rendszertelen időbeosztás, a reggel 7-8 órai hazaérkezés az átdolgozott éjszakák után sem vette el a kedvét, mivel szereti a munkáját.

 

Ezt csak így lehet hosszú éveken át művelni: alázattal, tisztelettel, szeretettel.

 

A feleség

Tompa László Esküvő DJ